Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Aktiviteter for barn

I biblioteket kan du lese, og du kan snakke og du kan le. Og du kan låne så mange bøker du bare vil - og det er gratis!

Alle aktiviteter for barn i bibliotekets regi er gratis.

   Vinduet. Blogg      

Blogg for barn og unge

Kongsvinger bibliotek har en egen blogg for barn og unge! Den heter Vinduet. Her kan du finne bokanmeldelser, boknyheter og informasjon om spill og aktiviteter for barn og unge i Kongsvinger.  


Lørdager i uker med oddetall (ulike uker)

20.januar
17.februar
 3.mars
17.mars
14.april
28.april
12.mai

   

Bilderesultat for terninger bilde

 

Spilling i biblioteket

Terninglauget besøker biblioteket lørdager i ulik uke, og sitter i 2.etasje. De er klare til å spille spill med de som har lyst til å bli med. Mest brettspill. Alle er velkommen til spill, prat og en trivelig stund!

 

Lørdag 5.mai
kl. 13:00
 

Foto: folkeakademiet.no

 

«Barneviser, jodling, og moro med hund!»


Barneprogram for aldersgruppen 4-11år.
Sissel Kvambe kommer til oss med sitt program. Hun er en erfaren formidler fra mange arenaer. Barna aktiviseres og får synge med. Ta gjerne med foreldrene. Noen av visene finnes på cd'en «Hengekøye Papegøye».
I tillegg har hun med sin puddel Tiril, som har sitt eget show, med morsomme kunster. OG, hun har med seg sin rosa, jodlende flamingo (!)
Akkompagnement: gitar, munnspill og ukulele.

 

Lørdag 3.mars kl. 12.00-14.00

(og en annen dato som ikke er bestemt enda...)

  Bamse med plaster  

Bamselegebesøk

Vår lege for bamser og andre kosedyr kommer på besøk. Har du et kosedyr som trenger førstehjelp/reparasjon, er det bare å komme hit. Du kan dessverre ikke bestille time på forhånd, men vi har venterom og køsystem.

 

      

Sommerles

Sommerles er en lesekampanje for alle som går i 1. til 7.klasse. man får premier etterhvert som man leser. Mer informasjon kommer! Nettsiden www.sommerles.no åpner for registrering 1.juni 2018.

 

Lån en bok fra et bokhus!

 

 Bokhus collage

 

Bokhus

Lundersæter, Brandval og Austmarka har fått sine bokhus. I tillegg er det hengt opp ett i Øvrebyen i Kongsvinger. Begivenheten ble behørig markert, og bokhusene er populære innslag der de henger.
Bokhusene skal være små utlåns/byttestasjoner for bøker, der man låner en bok og erstatter den med en annen. På den måten vil det alltid være mange bøker i husene - til fri bruk for den som vil. Husene er lagd på Kongsvinger fengsel, og mange flinke skole-elever har vært med og malt og dekorert dem. De er blitt kjempefine!
Prosjektet er støttet fra Hedmark fylkeskommune.
Les litt mer om prosjektet...
 

 Arkiv

 

 

 

 

   

 

 

Sist oppdatert: 16.04.2018 10:12
Foto: Alexander Klanderud
Topp