- Kunstplan for ny ungdomsskole i Kongsvinger

Prekvalifisering til prosjekt for kunst i offentlig rom;

Ny ungdomsskole i Kongsvinger

Kongsvinger kommune bygger ny ungdomsskole i Kongsvinger. Skolen vil omfatte ca. 800 elever og ansatte. Den vil ligge sentralt til, i direkte forbindelse med Kongsvinger sentrum, på en slette nedenfor Kongsvinger festning og i direkte tilknytning til Glomma. Skolen vil erstatte 3 tidligere ungdomsskoletilbud i kommunen.

Kongsvinger kommune er oppdragsgiver og premissleverandør i prosjektet. Kommunen har etablert et utvalg som har arbeidet frem en Kunstplan for prosjektet. Begrepet stedsidentitet vil være et avgjørende premiss for den kunstneriske produksjon.

Kunstplanen kan lastes ned her (pdf).

Kongsvinger kommune inviterer profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere til å sende inn en presentasjon av seg selv med CV. Denne skal relateres og vurderes mht. kunstplanens tematikk og øvrige innhold.

Fristen for levering til prekvalifisering er 15. mars 2017

Presentasjonen sendes pr. e-post til: postmottak@kongsvinger.kommune.no

Ved spørsmål kontakt Rådgiver for kultur og idrett
Alf Mathias Lilleengen. Servicetorg Kongsvinger kommune 62 87 40 00.

Sist oppdatert: 15.02.2017 12:52