Skyrud demenssenter

Besøksadresse: Skyrudvegen 24-26
2212 Kongsvinger

Beliggenhet

Skyrud demenssenterligger ca 7 km utenfor Kongsvinger sentrum, r.v. 175 mot Galterud.

Om Skyrud Demenssenter

Skyrud Demenssenter var tidligere eiet av Norske  Kvinners Sanitetsforening. Fra 1. april 2012 ble det kommunalt drevet og er nå organisert under Langelandshjemmet.

Tjenestetilbud

Har du rett til tjenester fra kommunen? Tjenestebeskrivelsene i høyremenyen gir en oversikt over de ulike omsorgstjenestene kommunen tilbyr og hvem som kan ha rett til ulike tjenester.

Hvis du eller den du er pårørende for mener å ha rett til en tjeneste, søker du på den aktuelle tjenesten ved bruk av skjemaet "Søknad på omsorgstjenester"

Tjenesten

Skyrud demenssenter er en institusjon som gir et helhetlig tjenestetilbud for aldersdemente, og inngår som en del av Kongsvinger kommunes eldreplan. Hovedoppgaven for stedet er å tilrettelegge trygge hjelpetiltak for personer med sykdommen alders demens.

Sist oppdatert: 14.03.2014 08:34
Tekst: Reidun Thøger-Andresen