Planlegg din alderdom!

PLANLEGG DIN ALDERDOM

Satsningsområde for kommunen å øke helsekompetansen og sørge for at innbyggerne i større grad planlegger egen alderdom. Vi er deltakende i Aldersvennlig Norge!

Et godt liv hele livet handler ofte om å fortsette med mye av det du trives med i dag. Du må bare planlegge litt.

• De aller fleste av oss ønsker å bo hjemme så lenge som mulig: hvordan kan du tilrettelegge slik at det er mulig?
  • Noen av oss ønsker å flytte til en mer egnet bolig: hva er mulighetene, og hva bør du tenke på?
  • Nabolaget ditt er viktig: kan du bidra her?
  • Å ha gode rutiner i hverdagen blir kanskje ekstra viktigere når du blir eldre: hvordan kan du ivareta det?
  • Å leve hele livet: betyr at du kanskje også kan lære hele livet?

Kongsvinger kommune deltar i nettverket «Aldersvennlig Norge». Vi er og skal fortsatt være en god kommune for alle, hele livet. Det skal vi skape sammen!

Snakk med oss

SERVICETORGET
Man, tir, tor, fre kl. 08:00 - 15:30
Ons kl 09:00 - 15:30