Våre barnehager

Kongsvinger kommune har fem kommunale barnehager og fem private barnehager. I menyen til venstre ser du en oversikt over alle barnehagene, trykk på den du ønsker å lese mer om.

Bilde av en gutt som titter inn i kameraet.

Søk barnehageplass

Her finner du de kommunale barnehagene

Barn som leker i sandkasse.Brandval barnehage

I Brandval barnehage har vi fokus på lek, språk, fysisk aktivitet og læring i et miljø preget av nærhet, trygghet og glede med omsorgsfulle, tilstedeværende og engasjerte voksne. Vi har også fokus på vennskap, å skape gode relasjoner og å være nysgjerrige og skapende i et inkluderende fellesskap. Barnas stemme blir hørt og vi ser barna som sterke ressurser.

barn i barnehagenLangeland barnehage

Langeland barnehage gleder seg til å vise barn og foreldre hvor moro det er å lære. Hos oss får barna gå på tur og grille, jobbe på data, bake, plukke bær og lage syltetøy, delta i prosjekter, trene i gymsal og så klart - leke masse.

Barn i barnehagenMarikollen barnehage

Marikollen barnehage jobber etter inspirasjon fra Reggio Emilias filosofi som legger vekt på barnets medvirkning. Dette gjør vi gjennom god dialog, sanseopplevelser, observasjon og prosjektarbeid. Vi jobber ofte med store og små barn i samme gruppe. Dokumentasjon er en viktig del av arbeidet.

Barn i barnehagenVangen barnehage

I Vangen barnehage har natur, bevegelse og uteliv stor plass. Vi har fantastiske muligheter til å kunne bruke fotballbane om sommeren og skøytebane og skiløype på vinteren. Hver uke går de store barna på tur til vår flotte lavvo som ligger i skogen i Bogeråsen.

Barn som leker i barnehagenVinger barnehage

Vår visjon; "Her og nå, og i fremtiden". Det barnet opplever og lærer i barnehagen får betydning for resten av livet. Barnehagen  sitt satsningsområde er språk, lek, trivsel, vennskap og et inkluderende fellesskap .Barnehagen har barn fra mange ulike kulturer det er stor ressurs.

Barnehagedekning

  • Kongsvinger kommune har full barnehagedekning
  • Søknadsfrist for hoveopptak er 1. mars hvert år.
  • Kongsvinger kommune behandler søknader som kommer etter hovedopptaket, og tilbyr plass ved ledig kapasitet.

Vedtekter for de kommunale og private barnehagene

Skriv til oss

KONGSVINGER KOMMUNE
Postboks 900
2226 Kongsvinger
E-post til kommunens postmottak

Org.nummer: 944 117 784
Bankkontonummer: 1822 83 85200
Kommunenummer: 3401

 

Besøk oss

SERVICETORGET
Rådhusplassen 3
2212 KONGSVINGER
Mandag - tirsdag kl. 08:00 - 15:30
Onsdag kl 09:00 - 15:30
Torsdag - fredag kl 08:00 - 15:30