Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Easy Park

Ved bruk av avgiftsparkering, anbefales abonnement hos Easy Park

Kan benyttes på både private og offentlige p-plasser i de fleste byer (f.eks. Kongsvinger og Oslo). Gjør det enkelt, registrer deg, og få faktura i posten. Du fester et oblat på innsiden av frontruten, og slipper å tenke på om du har mynter eller kort!
 
Nå kan alle som parkerer på offentlige avgiftsbelagte P-plasser i Kongsvinger betale for parkeringen via SMS fra mobiltelefonen, eller at man ringer Easyparks automatiske tjeneste.

De nye telefontjenestene lanseres av Kongsvinger kommune, Teknisk forvaltning i samarbeid med Easypark.

Ved bruk av SMS, trenger ikke kunden å registrere seg noe sted og parkeringen trekkes direkte fra mobilregningen. Denne ordningen passer best for privatpersoner som parkerer sporadisk.

For de av dere som parkerer mer enn sporadisk, kan vi anbefale telefonparkering (du blir registrert hos Easypark), dette regnes faktisk som en enklere løsning og mer oversiktlig for de som parkerer noe hyppigere.

Telefonparkering

Egnet for bedrifter, kommunale enheter eller private kunder som parkerer ofte.

Det er mulig for de med hyppige p-behov som næringsdrivende og andre som ønsker å motta en spesifisert faktura eller bli trukket fra et kredittkort å registrere seg og tegne abonnement på mobilparkering. Fakturering skjer samlet og gir en grei oversikt over antall parkeringer, tid og sted. Noen syntes dette er enda lettere og mer oversiktlig enn sms-parkering.

Telefonparkering: http://easypark.no/om-easypark/om-easypark/

Om du ønsker, kan du sette en sluttid på din parkering. Alternativt kan du sette parkeringen ”åpen”. Den vil da gå til eventuell makstid på p-plassen har utløpt eller til du sender melding/ringer opp og stopper den. 15 minutter før parkeringstiden utløper, sender EasyPark ut SMS som minner deg på parkeringstiden.

Den tekniske løsningen er et samarbeid mellom Easypark og Telecom operatørene (bl. annet Telenor, Netcom, Tele2 m.fl)

Når du blir registrert som EasyPark-bruker får du et oblat som plasseres i frontruten nede til venstre på førersiden. Ved hjelp av nummeret og strekkoden på oblaten kan parkeringsvaktene sjekke om parkeringen er betalt eller ikke. Denne tjenesten passer best til bedrifter eller privatpersoner som parkerer ofte og mye.

Slik fungerer SMS-parkering:

Etter å ha parkert bilen leser kunden av takst-/sone- nummeret som står tydelig angitt på automaten og sender dette pluss registreringsnummeret på bilen til 2410. For eksempel ”9999 ab12345”. Når du er ferdig, sendes ny melding for å stoppe parkeringen.

Easypark er en tjeneste for alle bilister som vil forenkle sin parkeringshverdag. Med Easypark kan bilister og bedrifter få en roligere, sikrere og mer effektiv hverdag. Det er ikke lenger nødvendig å betale på forhånd, betale for mye eller risikere å få parkeringsbøter.


Mer informasjon

Om du skulle ha noen spørsmål vedrørende saken eller trenger mer informasjon om EasyPark generelt, kan du lese mer på www.easypark.no eller ringe Easypark på tlf 03456.
 

Sist oppdatert: 16.03.2011 13:10
Tekst: 
Foto: 
Topp