Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Organisasjon

Her finner du hvem som er rådmann, hvilken kommunalsjefer vi har og  hvordan vi er organisert.

Snarveier:  Organisasjonskart

Rådmann Gry Sjødin Neander

Gry Sjødin Neander bor i Oslo, og har venner på veien til Kongsvinger som hun kan sove over hos på sene kvelder. Hun er gift og har tre voksne barn og to voksne bonusbarn. Sammen har de tre barnebarn så langt. Gry er utdannet ved Oslo Met og Universitetet i Oslo. Hun har studert jus, endringsledelse og HR ved handelshøgskolen BI. Hun kommer fra stilling som rådmann i Spydeberg kommune, og har tidligere blant annet vært kommunaldirektør i Ullensaker og flere år i Utdanningsdirektoratet. 

Kommunalsjef Oppvekst - Kjersti Vevstad

Kjersti Vevstad, 43 år, Gjerstad.  Hun kommer fra stilling som oppvekstsjef i Bamble kommune som hun har innehatt siden mai 2014. Da hun fikk tilbud om en tilsvarende jobb i Kongsvinger og at det i tillegg ikke var så langt fra familien var det en jobbmulighet hun måtte ta. Kjersti Vevstad begynte 20. januar 2016

Kommunalsjef Helse - Marianne Birkeland

Marianne Birkeland har vært ansatt i Kongsvinger kommune siden 1999. Hun ble enhetsleder på Langelandhjemmet i 2003. Av utdannelse har hun administrasjon og ledelse ved Høyskolen på Rena og Master of Public Administration ved Høyskolen i Hedmark/Universitetet i Karlstad.

Kommunalsjef Samfunn - Rune Lund

Rune Lund er ansatt som kommunalsjef Samfunn

Sist oppdatert: 09.10.2018 15:35
Foto: 
Topp