Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Sosiale nettsteder

Kongsvinger kommune erkjenner at ikke alle besøker nettsiden vår. Derfor prøver vi også å ha en tilstedeværelse på andre nettsteder også.

Skal vi kunne utvikle oss til å bli en bedre kommune å bo i, er vi avhengige av tilbakemeldinger. Kom gjerne med tips og spørsmål til oss, enten via e-post eller sosiale nettsteder.

Twitter

Twitter logoTwitter er en gratis nettjeneste som gir deg mulighet til å lese og sende korte meldinger på 140 tegn. Kongsvinger kommune har en egen profil på Twitter.

Videoen under gir en rask veiledning til hvordan Twitter fungerer. Filmen er på engelsk med norske undertekster og er laget av Common Craft.

Facebook

Facebook logoVi har også en egen side på Facebook. Har du konto på Facebook og blir tilhenger av siden, sender vi deg oppdateringer om kulturarrangementer og andre viktige hendelser.

Bli gjerne medlem av Facebook-gruppen til Rådhustearet også, så får du kino- og teaterprogrammet hver uke. Du må ha konto på Facebook for å kunne bli medlem.

Youtube

Youtube logoVideoer vi legger ut, lastes opp på Youtube, hvor vi også har en egen konto. Noe videostoff sendes også live, blant annet noen arrangementer og foredrag.

Videoklipp som kan være av interesse for kommunen som legges ut på Youtube legger vi inn som favoritter, slik at de også dukker opp på Facebook. Kom gjerne med tips om du kjenner til klipp vi har oversett.

Sist oppdatert: 22.11.2016 14:50
Foto: 
Topp