Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Personvern og sikkerhet

Når du bruker kommunens nettside skal du være forsikret om at personvern og sikkerhet er ivaretatt.

Skjemaportal

Skjemaene du kan bruke mot kommunen er levert av KS og Sem & Stenersen Prokom. Vi har en databehandleravtale med leverandørene, og alle skjema er krypterte med sertifikater. Vil du være helt sikker på at informasjonen du skriver inn er kryptert, kontrollér at det står https:// i adressefeltet.

Når skjemaet er mottatt av kommunen, behandles alle personopplysninger konfidensielt etter gjeldende lover og forskrifter, blant annet personopplysningloven. Ingen data videreformidles til tredjepart.

Du kan når som helst be om å se opplysningene du har sendt inn. Dersom du finner opplysningene unøyaktige eller ufullstendige, kan du kreve å få opplysningene slettet. Dersom du har opprettet en brukerprofil i løsningen, kan du selv foreta slik sletting. For mer informasjon, se personvernerklæringen du får opp på hvert enkelt skjema.

E-post og kontaktskjema

Kommunikasjon via e-post går ukryptert (e.g. i klartekst) over Internett, og man er dermed ikke garantert at ingen kan lese innholdet. Det samme gjelder kontaktskjemaet. Du bør derfor ikke sende sensitiv informasjon eller informasjon av privat karakter via e-post eller kontaktskjemaet til kommunen, men kun enkle spørsmål.

Logger

Som på så og si alle andre nettsider lagres informasjon om all trafikk på siden. Blant annet logges informasjon om hvilke sider som blir besøkt og IP-adressen til den som har besøkt den.

Loggene vil ikke bli offentliggjort eller overlevert tredjepart uten rettslig kjennelse, og brukes kun til anonymiserte statistiske formål.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (også kalt cookies) blir brukt for å lagre blant annet hvilket språk du har valgt i vise siden i. Informasjonskapslene blir lagret på din maskin, og sender ingen informasjon til tredjepart.

Sist oppdatert: 19.10.2009 13:16
Tekst: 
Foto: 
Topp