Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Idrettsanlegg

Kongsvinger har en rekke idrettsanlegg som dekker de fleste ønsker og behov for Kommunens innbyggere. En oversikt over de ulike idrettsanleggene finner du under:

Snarveier:  Utleie og søknad av idrettsanlegg

Gjemselund stadion

Gjemselund er Kongsvingers legendariske fotballstadion.  Her finner vi både KIL toppfotball og muligheter for andre idrettsaktiviteter som for eksempel friidrett.  Stadion inneholder både konkurranse og treningsbaner med både sitte- og ståtribune.  ER du fotballinteressert vil vi sterkt anbefale at du avlegger Gjemselund stadion et besøk under en av deres hjemmekamper.

Kongshallen

Kongsvinger ishockey har sin egen hall og Kongsvinger Knights spiller sine hjemmekamper i hallen. Ishallen har åpne dager for deg som bare ønsker å gå på skøyter. Se mer om Kongsvinger Knights og Kongshallen på deres hjemmeside.

Kongsvingerhallen

Hallen har 11`er bane med kunstgress innendørs, håndball- /sportsgulv og klatrevegger.Banene tilpasses i størrelse, så mosjonister og eliteidrett får nytte av flerbrukshallen. Det arrangeres messer, konserter, Melodi Grand Prix, utstillinger, tippeliga kamper og fotballbursdager for å nevne noe.

Utleie av møterom, kurslokaler og utstyr til kunstgress.Mer om utleie, kontaktinformasjon og beskrivelse for Kongsvingerhallen finner du på deres hjemmeside. (www.kongsvingerhallen.no)

 

Holthallen

Holthallen er tilknyttet Holt Ungdomsskole. Hallen har nytt dekke og en størrelse på en fullverdig håndballbane. For leie av hallen tar du kontakt med Servicetorget i Kongsvinger Kommune.

Tråstadhallen

Hallen er tilknyttet Tråstad Ungdomsskole. Hallen er hjemmebane for alle seriekamper for håndballagene i distriktet. Ny lagt parket med gode garderobemuligheter. For leie og spørsmål kontakt Servicetorget i kommunen.

Holt Stadion

Holt Stadion er en utendørs skøytebane. Banen blir flittig brukt vinterstid med flombelysning, nytt klubbhus og preparerte baner.Kongsvinger Skøyteklubb.

Tråstad banene

Bak og ved siden av Tråstad ungdomsskole finner vi flere 7'er baner for barnefotball. Her er det aktiviteter hele året. Banene ligger i forbindelse med Tråstad ungdomsskole og rett ved Skansesletta friidrettsanlegg.

Skansesletta Friidrettsanlegg (Tråstad)

Kongsvinger har et helt nytt friidrettsanlegg. Her er det 6 nye løpebaner med det beste løpedekket. Her kan du hoppe høyde og lengde, kaste ball, spyd og kule, løpe mange distanser og gjøre de fleste friidrettsaktiviteter. Anlegget ligger rett ved strandpromenaden og bak Tråstad ungdomsskole.

Kongssbadet

Svømmehallen i Kongsvinger har mange tilbud. Besøk deres hjemmeside for mer opplysninger.

Sist oppdatert: 08.12.2014 11:06
Foto: 
Topp