Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Fotballbane

Barn som spiller fotball

Kongsvinger har ett veletablert fotballmiljø, noe som viser seg i alle de fotball banene vi har i byen:

Gjemselund stadion

Gjemselund er Kongsvingers legendariske fotballstadion.  Her finner vi både KIL toppfotball og muligheter for andre idrettsaktiviteter som for eksempel friidrett.  Stadion inneholder både konkurranse og treningsbaner med både sitte- og ståtribune.  ER du fotballinteressert vil vi sterkt anbefale at du avlegger Gjemselund stadion et besøk under en av deres hjemmekamper.

Kongsvingerhallen

Hallen er 108 meter lang og 80 meter bred, med et servicebygg på 2000 kvm. fordelt på to etasjer med en rekke fasiliteter: 8 store garderober med egen dusj/tørk, 6 klasserom, grupperom, kiosk/kafeteria, kontorer, møterom, toaletter og Kongsvingerhallen Treningssenter. Mer om utleie, kontaktinformasjon og beskrivelse for Kongsvingerhallen finner du på deres hjemmeside.

Skansesletta

Bak Tråstad ungdomsskole finner vi Skansesletta. Sletta blir brukt av breddefotballen og andre uteaktiviteter. Her er det merkede baner med fotballmål som skaper et mylder av fotballinteresserte hele uka.

Tråstad Grusbane

Fotballbane som brukes hele året. Banen er på størrelse med 11'er fotball og har flombelysning vinterstid og på mørke kvelder. Garderobeanleggene til Tråstadhallen blir brukt - ligger vegg i vegg med banen.

"Løkka"

Kongsvinger har fotballbaner tilknyttet alle sine nærområder. I samtlige bydeler finner vi "løkker" som brukes av de lokale fotballagene i nærmiljøet. "Løkkene" varierer i størrelse og dekke. Fra grusbaner til gress, men samtlige er preparert for å få positive fotballopplevelser for alle aldre, men spesiellt for "knøttefotballen".

Sist oppdatert: 13.05.2009 10:14
Foto: 
Topp