Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Shopping

Kongsvinger har innholdsrike shoppingmuligheter. Her finner du store kjøpesentre og mindre intime butikker som er en opplevelse i seg selv.

Glomma deler Kongsvinger by i to handelssentrum. Her skiller vi mellom Sentrum Syd og Sentrum Nord. Foruten disse stedene har vi mange spennende butikker som ligger i tilknytning til byen.

Sentrum Syd

I Sentrum syd finner du "Gågata". Her er det flere butikker som tilbyr diverse varer og tjenester. Her finner du turistinformasjonen og Byen Vår har sine lokaler i forbindelse med Kongsvinger stasjon.

Sentrum Nord

Her finner du kjøpesentrene; Kongssenteret og Pyramiden. Foruten kjøpesentrene har en Langeland Industriområde med de store butikkjedene som Plantasjen, Elkjøp, Expert osv. I sentrum nord finner du også mange enkeltstående forretninger som "Jentene på hjørnet", Husfliden, malebutikker o.l.

Øvrebyen

Det er en opplevelse i seg selv å ta spaserturen fra Kongsvinger sentrum og opp til Kongsvinger Festning. Denne bydelen kalles Øvrebyen. Her spaserer man i trivelige omgivelser med historiske gater. I disse gatene finner du spennende butikker som "Fru Balchen" og "Øvrebyen kunst og håndverk".

Sist oppdatert: 03.11.2015 11:06
Tekst: 
Foto: 
Topp