Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Forslag til byutviklingsgrep i Midtbyen

Evalueringsrapporten fra parallelloppdraget «Byutviklingsgrep Midtbyen, Kongsvinger», med evalueringskomiteens anbefalinger til kommunen, bør tillegges stor vekt i det videre arbeidet for utvikling av Midtbyen.

Her finner du rapporten!

 

 

 

 

Her finner du informasjon om den tidligere prosessen i forbindelse med paralelloppdrag Midtbyen:

3 ulike arkitektteam har fått i oppdrag å se på mulig utvikling av Midtbyen, og resultatet av arbeidet ble presentert på et åpent møte den 31/5. Her kan du se de tre forslagene som er utarbeidet (pga av filstørrelsen er forslag nr 2 delt opp i tre pdf-filer):

  1. Forslag fra asasarkitektur og INBY
    Del 1     Del 2
  2. Forslag TAG arkitekter
    Del 1     Del 2     Del 3

  3. Forslag fra Urban Link og MultiConsult

Hensikten med parallelloppdraget er å få frem gode ideer og vise utviklingsgrep for Midtbyen. Parallelloppdrag er ingen konkurranse og det kåres ingen vinner. Resultatene fra parallelloppdraget skal imidlertid fungere som grunnlag for en områdereguleringsplan for Midtbyen. Det er nedsatt en tverrfaglig evalueringsgruppe som følger prosessen og som vil utarbeide en anbefaling for det videre arbeidet.

Resultatet av parallelloppdraget stilles også ut i biblioteket i perioden:
1. juni – 5. august.

Det vil være mulig å sende innspill direkte til evalueringsgruppen innen 5.august 2017. Innspill kan sendes via e-post til postmottak@kongsvinger.kommune.no eller som brev til: Kongsvinger kommune, teknisk forvaltning, Postboks 900, 2226 KONGSVINGER. Merk innspillet Parallelloppdrag Midtbyen.

Sist oppdatert: 28.06.2018 09:56
Tekst: 
Foto: 
Topp