Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Brane Tigers Håndball

Brane Tigers med sin første pokal og lagbilde. Fornøyde gutter og jenter! Brane Tigers er stadig på turer og turneringer. Her ser vi Marit, Jane, May-Britt og Stine på Fløyen i Bergen! Brane Tigers før kamp. Håndballaget med nye drakter og masse glede! Brane Tigers foran Bryggen i Bergen! Brane Tigers i Stavanger. Her ser vi spillere, foreldre og lagledere for både håndball og fotball.

Tap og vinn med samme sinn!

Brane Tigers Håndball er en skikkelig glad-gjeng som spiller håndball sammen. De er med i Regionserien for utviklingshemmede i Hedmark og Oppland, samt at de er med på flere cuper i løpet av året. Størst av alle er Landsturneringen som årlig blir holdt første helg i september.

Håndball-laget trener en gang hver uke i Kongsvingerhallen. De som er med på håndball kan også være med å trene sammen med Brane Tigers Fotball om de skulle ønske det.

Håndball-laget har raskt skaffet seg pokaler og den største var vel når de vant landsturneringen i 2008 i Lillestrøm, da fikk de også Håndballforbundets Fair Play pris. Denne prisen klarte laget å gjenerobre på Landsturneringen i 2013.

Brane Tigers Itt'no tull,
Brane Tigers går for gull!

Sist oppdatert: 15.01.2018 14:02
Tekst: 
Foto: 
Topp