Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Bedriftsetablering

Når du vurderer å etablere egen bedrift er det nødvendig å gjennomgå en grundig planleggingsfase der selve forretningsideen må være i fokus.

  • Forretningsideen må være så god at det finnes et behov i markedet for dine produkter/tjenester, at du når ut til markedet på riktig måte, og at du kan levere dine tjenester/produkter bedre enn dine konkurrenter.
  • Forretningsideen skal gi deg mulighet til å tjene penger, og du må organisere virksomheten på en måte som gjør at du har mulighet til å skape din egen arbeidsplass.
  • Med en god forretningsidé og gode gründeregenskaper kan det også gi muligheter for vekst og videreutvikling av bedriften.

Planlegging

Det er nødvendig å gjennomgå en grundig planleggingsfase som forberedelse forut for etableringen. Mange mener at arbeidet med å lage planen, med innhenting av informasjon og oppbygging av kunnskap, er det aller viktigste.

Nettverk

Et profesjonelt nettverk og faglig dyktighet er absolutte suksessfaktorer. K+ har som visjon å utvikle det største kompetansemiljøet i Hedmark. 

Vi har samlet ressurser fra Kongsvinger kommune, utviklingsaktører, kompetansebedrifter og eiendomsaktører for å utvikle nettverk, samhandling, innovasjon og tilrettelegge med kostnadseffektive lokaler for eksisterende og nye bedrifter.

Kontaktperson i K+ er:
Stian Gulli Hanssen
e-post: stian@hkp.no
Mobil 916 10 959

Ta kontakt hvis du trenger hjelp, råd og veiledning i forbindelse med din etablering av bedrift!

Sist oppdatert: 14.09.2017 09:30
Tekst: 
Foto: 
Topp