Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Skoleturer gir økt læring for våre elever

På Brandval skole sørger vi for at alle trinn får minst en skoletur i løpet av året. Vi har tro på at elevene lærer best ved å være til stede i de rette omgivelsene. Der får de oppleve fortellerkunsten gjennom mennesker som kan og brenner for sine fag og spesialområder.

Vi opplever at elevene våre synes det er spennende å høre og lære om norsk historie og kultur. Våre skoleturer blir knyttet sammen med den øvrige undervisningen. På skoleturene får elevene oppleve at det er en tett sammenheng mellom møtet med historien, og gjennom det lærerne formidler på skolen.

I år har vi vært så heldige at alle trinn har fått to langturer hver. Vi har blant annet besøkt Eidsvollsbygningen, Smaragdgruvene på Byrud gård, Vikingskipshuset, Operaen i Bjørvika, Frammuseet, Kon-Tiki Museet, Norsk Skogmuseum, Teknisk museum, Frognerparken og skolemuseet på Skinnarbøl.

Vi har også besøkt Kongsvinger flere ganger i år. Brannstasjonen, biblioteket, politistasjonen og Veistasjonen var spennende å oppleve for de minste.

Sist oppdatert: 26.05.2009 13:38
Foto: 
Topp