Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Eskoleia barnehage (privat)

Kontaktinformasjon
NavnTelefonnummer
Enhetsleder Gunn Kristin Haugen 94 84 86 06
Besøksadresse: Bevervegen 8
2211 Kongsvinger
Åpningstid kl. 06:45 - 17:00


Trygghet, kvalitet og utvikling.

En fantastisk start på livet!

Det er derfor vi driver barnehage. For å gi barna en fantastisk start på livet. Som foresatt skal du ha trygghet for at i Eskoleia barnehage får du kvalitet i alle ledd. I våre barnehager skal du møte motiverte medarbeidere som har barnets behov i fokus.

Beliggenhet

For å komme til Eskoleia barnehage fra sentrum følger du rv 2 mot Sverige i tre km. Ta til høyre til Gaupevegen i rundkjøringen ved Glåmdal Bilsenter. Barnehagen ligger ca. 900 m fra rundkjøringen, bak Statistisk Sentral Byrå.

Hovedmål

Vil du være med på Safari?

I Eskoleia barnehage ønsker vi å gi barna gode opplevelser som senere blir til gode minner. Vi vil pirre barnas nysgjerrighet og lære dem å se det store i det lille. Ved aktiv bruk av naturen håper vi at barna blir glad i, og ønsker å ta vare på det vi har rundt oss.

Utfordringen etter modning og utvikling vil stå sentralt. Frileken vil ha stor plass i hverdagen ettersom det er leken som er barnas store læringsarena. Vi bruker leken aktivt som arbeidsmetode under alle tema.

Vi jobber aktivt med stressredusering, sansemotorikk, barn og naturopplevelser med små barnegrupper. Eskoleia barnehage gjør det store for de små!

Vi gir 30 % søskenmoderasjon i barnehagen vår.

Avdelinger

Eskoleia barnehage drives av Eskoleia AS. Barnehagen på Kongsvinger ligger i naturskjønne omgivelser på Rasta. Barnehagen har fem avdelinger.

Voksentetthet

Eskoleia barnehage har en grunnbemanning med faglig utdannet personale. Ettersom vi er en opplæringsbedrift vil vi i tillegg ha et antall voksne på utplassering hos oss.

Mat og kosthold

Barnehagen serverer tre måltider per dag, og barna får varm mat tre dager i uken. Barnehagen har fokus på et variert og sunt kosthold. 

Egen hjemmeside til Eskoleia barnehage

 

Sist oppdatert: 27.02.2015 14:57
Tekst: Gunn Kristin Haugen
Foto: 
Topp