Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

GIVAS IKS

Folk fra GIVAS i arbeid.
Kontaktinformasjon
NavnTelefonnummer
Daglig leder Hanne Rolsdorph 97 14 21 40
Sentralbord/Ekspedisjon 62 87 42 00
Besøksadresse: Otervegen 9
2211 Kongsvinger

Beliggenhet

GIVAS holder til på Rasta, Otervegen 9. Følg riksveg 2 ut av Kongsvinger mot Sverige. Ta til høyre i rundkjøring ved Scania og 200 meter rett frem.

Ansvarsområde

Glåmdal interkommunale vann- og avløpsselskap, GIVAS IKS, ble opprettet 01.01.2006.  De har ansvaret for driften av vann- og avløpsvirksomheten i kommunene Kongsvinger, Grue, Nord-Odal. Fra 2014 overtok GIVAS ansvaret for avløp og septik i Eidskog kommune.  Inntil endelig avgjørelse fattes drifter de også de kommunale vannverk på vegne av Eidskog kommune.

Innenfor sitt hovedområde har GIVAS overtatt alle oppgaver tilknyttet drift, utvikling og myndighetsutøvelse, herunder utfakturering av gebyrer.

GIVAS utfører vegvedlikeholdet for Kongsvinger kommune. Det er kommunen som bestemmer standarden og bevilger de pengene som kan brukes. Veg og anleggsavdelingen tar i tillegg på seg private oppdrag for å utnytte ledig kapasitet.

I tillegg administrerer selskapet tømmingen av septiktanker i kommunene, Kongsvinger og Eidskog og Grue. Utslippstillatelser mv. er kommunenes ansvar.

Sist oppdatert: 05.11.2015 14:17
Tekst: 
Foto: 
Topp