Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Puttara FUS barnehage

Puttara barnehage
Kontaktinformasjon
Navn Telefonnummer
Enhetsleder
Hege Bakke Andresen


90 26 81 53

Sentralbord/Ekspedisjon 90 26 81 53
Besøksadresse: Holtbergvegen 420
2211 Kongsvinger
Åpningstid: Kl. 06:45 - 17:15

 

Puttara FUS barnehage åpnet dørene til et nytt og innholdsrikt barnehagebygg 01.08.11. Barnehagen har plass til 130 barn i alderen 0 - 6 år, og er organisert i fire baser, som er delt inn i åtte avdelinger. Puttara barnehage har et stort uteområde med flotte oppdaterte lekeapparater til utendørsaktiviteter. I tillegg har Puttara en unik beliggenhet i nærhet til naturen.

Ansatte

Barnehagen har en engasjert og sammensatt personalgruppe med ulik kompetanse og varierte interesser, som sammen skaper morsomme og innholdsrike dager med barna. Personalgruppen består av 40 % menn, og vi har tro på at mangfold og ulikheter i personalgruppen skaper en mer helhetlig og likestilt pedagogisk læringsarena.

Ønsker du at barnet ditt:
- skal få opplevelser i en splitter ny romslig barnehage med vennegaranti, lek og hverdagsmagi!
- være sammen med motiverte og engasjerte voksne
- boltre seg på et uteområde på 15 mål

Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med daglig leder i Puttara FUS barnehage, Hege Bakke Andresen, på e-post eller telefon 90 26 81 53.

Søke plass i Puttara FUS barnehage

Vi har plass til flere barn, og søknad sendes elektronisk på skjema på hjemmesiden til Kongsvinger kommune. Barnehagen er med på hovedopptaket på lik linje med de andre barnehagene i kommunen.

Puttara FUS barnehage

Puttara barnehage blir en FUS barnehage som eies av Trygge barnehager as.  Trygge Barnehager as ble etablert i 1987 og er Norges største på etablering av nye barnehager i Norge.

Her finner du Puttara FUS barnehage sin egen hjemmeside.

 

Hovedopptak

Frist for å være med på hovedopptaket er den 1. mars.

Sist oppdatert: 29.10.2015 13:52
Tekst: Hege Bakke Andresen
Foto: 
Topp