Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Informasjon om tilbudet i FUS barnehagene

"Puttara FUS barnehage er en av 160 FUS barnehager spredt over hele landet fra Mosjøen i nord til Kristiansand i sør, Florø i vest og Elverum i øst.

FUS barnehagene har en felles visjon

Sammen gir vi barndommen verdi,
lek og glede,
hverdagsmagi og vennegaranti

Serviceerklæring

FUS barnehagene har en egen serviceerklæring der vi presenterer for foreldrene hva de kan forvente av oss hvis de velger barnehageplass i en FUS barnehage.

Morsomt, spennende og lærerikt

Vi gjør alt vi kan for at barna "våre" skal ha det morsomt, spennende og lærerikt i barnehagen.  Og alle skal ha minst èn god venn!

FUS barnehagene setter barns medbestemmelse høyt, vi forsker og undrer oss, finner nye løsninger og noen ganger nye problemer sammen med barna.

Vi ønsker å gi barna gode barndommsminner de aldri glemmer, men tvert i mot tenker tilbake på med glede. Vi vil at barna "våre" skal se på utfordringer som muligheter, vi skal pirre nysgjerrigheten deres. De skal vite at de har påvirkningsmulighet og at innspillene deres teller.

Medarbeidere i FUS barnehagene

Det er krav til våre medarbeidere om å være glødende, skapende og tilstedeværende. FUS har egen opplæring av alle ansatte som nettopp handler om FUS barnehagen.

Velkommen

Hver dag ønsker vi 9000 barn velkommen i barnehagene våre. De er mange og forskjellige og vi trives kjempegodt sammen med hver eneste en!

Nå gleder vi oss til å ønske nye barn velkommen til Puttara FUS barnehage.

Sist oppdatert: 06.12.2016 14:35
Tekst: Mette Vestli Skjong
Foto: 
Topp