Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Vangen barnehage

Barn plukker hestehov
Kontaktinformasjon
NavnTelefonnummer
Enhetsleder Tanja Heidi Mosether

62 87 41 96 / 99523950

Besøksadresse:

Vangenspissen 2
2212 Kongsvinger
Åpningstid Kl. 07:00 - 17:00

 
Undring, læring og mestring.

Felles opplevelser som basis for læring

Vi setter fokus på felles opplevelser som basis for læring og utvikling. Kreativitet næres der det er undring. Med utgangspunkt i barnas undring og ønske om å lære, griper personalet øyeblikket og hjelper barna til å holde fokus og konsentrasjon slik at de opplever mestring og læring. Vi tror på at man må fordype seg i detaljer for å forstå det store bildet.

Natur og bevegelse

I Vangen barnehage har natur og bevegelse en sentral plass. Vi tror på entusiastiske voksne som undrer seg med barna. Vi arbeider aktivt for å gi barna gode opplevelser i naturen, og for å ivareta barnas nysgjerrighet og undring. Den som betrakter naturen med åpne øyne, vil oppdage mange undre.

Uteområde

I området rundt barnehagen har vi fotballbane, skøytebane, akebakke og skiløyper, og vi vet at leken er selve lysten til å leve.

Alle avdelinger har sin faste turdag hver uke. Da benytter vi lavoen vår og det flotte skogsområdet rundt til å lukte, smake og utforske naturen. Vi tror på ordene: Jeg hører og glemmer, jeg ser og husker, jeg gjør og forstår.

Avdelinger

Barnehagen har 4 avdelinger

  • 3 avdelinger for barn fra tre år til skolealder
  • 1 avdeling for småbarn fra 0 til 3 år.
  • Familieavdelingen
Sist oppdatert: 24.02.2017 09:14
Tekst: Mona Kvale
Foto: 
Topp