Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Fritid

Fritidsaktiviteter

Fritidstilbudene i Kongsvinger er mange og innholdsrike så du vil alltid finne det du søker etter. Vi er kjent for utmerkede friluftsmuligheter, veletablert og bredt idrettsmiljø og et storartet kulturmiljø.


Snarveier:  Kulturtilbud og arrangementer Hva skjer?Idrettslag

Kulturskolen

I Kongsvinger har vi Kulturskolen med aktiviteter innen musikk, dans/drama, teater, tamburer, band, kunst osv. Tilbudet er varierende og fra SceneU er tilholdsstedet til Kulturskolen.

Kulturaktiviteter

Byens kulturaktiviteter viser seg i kulturtilbudet og arrangementene som Kongsvinger i sin helhet kan tilby. I snarveier over finner du mer informasjon om kulturtilbudet og arrangementene.

Lag og foreninger

Idrettslagene i Kongsvinger er organisert gjennom Idrettsrådet i Kongsvinger.

Frivilligsentralen

Frivilligsentralen i Kongsvinger er en av landets eldste, med oppstart 1. februar 1992. Den lå da under Helse- og sosialetaten, en kort periode var den lagt under Sosial/flyktningenheten mens den nå er plassert i Kultur- og fritidsenheten..

 

Fritidskontakt

Avdelingen  tilpasset kulturtilbud er en del av Kultur- og fritidsenheten.
Vi jobber for at alle skal kunne ha en meningsfull fritid uavhengig av funksjonsnivå. I den forbindelse brukes fritidskontakter for å gjennomføre og planlegge aktivitetene.
Mer informasjon om tilpasset kulturtilbud finner du her. 

Eldresenter

Fritidstilbudene for eldre er knyttet til  avlastning og støtte. Her kan du finne de ulike tilbudene med dagsenter og lignende. Foruten disse tilbudene vil du finne aktiviteter i  oversikten "Hva skjer?"

Sist oppdatert: 06.12.2016 13:29
Foto: 
Topp