Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Treffpunkt - møteplass for barn og unge i Kongsvinger

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som er etterlatte.

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen.

Om Treffpunkt:

Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?
 

Treffpunkt i Kongsvinger:

  • Arrangeres annenhver torsdag i partallsuker og varer i to timer, klokka 17.30 - 19.30.
  • Møteplass er Frivilligsentralen (Kroa ved Rådhus-Teatret) Storgata 16, med mindre annet er annonsert.
  • Treffpunkt blir ledet av frivillige voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest. 

Ta kontakt med leder for Treffpunkt på telefon  485 01 326 dersom du vil være med.

Planlagte datoer: 8. mars, 22. mars, 19. april, 3. mai, 31. mai 

Informasjon fra Kreftforeningen om Treffpunkt .

Sist oppdatert: 26.02.2018 15:15
Tekst: 
Foto: 
Topp