Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Idrettsanlegg

Kongsvinger har en rekke idrettsanlegg som dekker de fleste ønsker og behov for Kommunens innbyggere. En oversikt over de ulike idrettsanleggene finner du under:

Snarveier:  Utleie og søknad av idrettsanlegg

Gjemselund stadion

Gjemselund er Kongsvingers legendariske fotballstadion.  Her finner vi både KIL toppfotball og muligheter for andre idrettsaktiviteter. Stadion inneholder både konkurranse og treningsbaner med både sitte- og ståtribune.  Er du fotballinteressert vil vi sterkt anbefale at du avlegger Gjemselund stadion et besøk under en av deres hjemmekamper.

Kongsvinger Golfklubb - Liermoen

Velkommen til en av Nordens beste og vakreste skogsbaner!
Deres 18-hulls bane er designet av Sveriges mest populære banearkitekt, Peter Nordwall. Den byr på stillhet, naturopplevelser og golfutfordringer for spillere på alle nivåer. De første 9 hullene sto ferdig i 2005, mens de siste 9 åpnet sensommeren 2009. Banen har fem par 3-hull, åtte par 4-hull og fem par 5-hull. Banens totale lengder er: 6248 fra hvit, 5833 fra gul og 5121 fra rød tee.

De fleste baner har noen få hull som kan karakteriseres som signaturhull. På Kongsvingers golfbane vil du ha mange hull å velge mellom når du skal velge et signaturhull. Hvilket du selv velger, vil vi gjerne ha tilbakemelding på.

Liermoen Kunstsnøanlegg

Nytt kunstsnøanlegg har åpnet på Liermoen. Her har en spor som er satt godt ut på hver side, og det er god plass til skøyting i midten på den brede traseen.

Kongshallen

Kongsvinger ishockey har sin egen hall og Kongsvinger Knights spiller sine hjemmekamper i hallen. Ishallen har åpne dager for deg som bare ønsker å gå på skøyter. Se mer om Kongsvinger Knights og Kongshallen på deres hjemmeside.

Kongsvingerhallen

Hallen er 108 meter lang og 80 meter bred, med et servicebygg på 2000 kvm. fordelt på to etasjer med en rekke fasiliteter: 8 store garderober med egen dusj/tørk, 6 klasserom, grupperom, kiosk/kafeteria, kontorer, møterom, toaletter og Kongsvingerhallen Treningssenter. Mer om utleie, kontaktinformasjon og beskrivelse for Kongsvingerhallen finner du på deres hjemmeside.

Holthallen

Holthallen er tilknyttet Holt Ungdomsskole. Hallen har nytt dekke og en størrelse på en fullverdig håndballbane. For leie av hallen tar du kontakt med Svein Olav Lund i Kongsvinger Kommune.

Tråstadhallen

Hallen er tilknyttet Tråstad Ungdomsskole. Hallen er hjemmebane for alle seriekamper for håndballagene i distriktet. Ny lagt parkett med gode garderobemuligheter. For leie og spørsmål kontakt Svein Olav Lund i Kongsvinger kommunen.

Holt Stadion

Holt Stadion er en utendørs skøytebane. Banen blir flittig brukt vinterstid med flombelysning, nytt klubbhus og preparerte baner.Kongsvinger Skøyteklubb.

Skansesletta

Bak Tråstad ungdomsskole finner vi Skansesletta. Sletta blir brukt av breddefotballen og andre uteaktiviteter. Her er det merkede baner med fotballmål som skaper et mylder av fotballinteresserte hele uka.

Tråstad Grusbane

Fotballbane som brukes hele året. Banen er på størrelse med 11'er fotball og har flombelysning vinterstid og på mørke kvelder. Garderobeanleggene til Tråstadhallen blir brukt - ligger vegg i vegg med banen.

Sist oppdatert: 19.11.2015 12:23
Tekst: 
Foto: 
Topp