Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Søk plass Kulturskolen - Scene U

Kulturskolen har et stort og bredt utvalg av kurstilbud for barn og unge. Kulturskolen har sitt hovedsete i Scene U med aktiviteter, øvingsrom og andre kulturelle arrangementer. Under finner du kurstilbud, søknadsskjemaog retningslinjer med priser, opptakskriterier og annen viktig informasjon.

Kurstilbud

Kurstilbudene i Kulturskolen er mange. Du finner alt innen teater, kunst, instrumental undervisning, popkor, guitar, piano, korps, tamburer osv osv. Viktig å finne det kurset du ønsker å søke tilbud om, før du begynner å fylle ut søknadsskjema under.

Søknadsskjema

De ulike kurstilbudene søkes via elektronisk skjema. Man er ikke garantert plass i Kulturskolen og det kurstilbudet en søker, men vi er behjelpelige med å finne aktuelle kurs som passer for den enkelte. Dette må gjøres ved å ta kontakt med undertegnede.

 

Retningslinjer for Kulturskolen - Scene U

Kulturskolen følger noen retningslinjer for elever ved Kulturskolen. Disse retningslinjene er fint å lese igjennom før en søker seg på kurs. Her finner du priser, opptak, utmelding og generelle beskrivelser.

Sist oppdatert: 25.08.2015 09:40
Tekst: 
Foto: 
Topp