Søknadsskjema for leie av gymsaler

Gjemselund stadion

Gjemselund er Kongsvingers legendariske fotballstadion.  Her finner vi både KIL toppfotball og muligheter for andre idrettsaktiviteter. Stadion inneholder både konkurranse og treningsbaner med både sitte- og ståtribune.  Er du fotballinteressert vil vi sterkt anbefale at du avlegger Gjemselund stadion et besøk under en av deres hjemmekamper.

Kongsvingers Golfklubb - Liermoen

Velkommen til en av Nordens beste og vakreste skogsbaner!
Deres 18-hulls bane er designet av Sveriges mest populære banearkitekt, Peter Nordwall. Den byr på stillhet, naturopplevelser og golfutfordringer for spillere på alle nivåer. De første 9 hullene sto ferdig i 2005, mens de siste 9 åpnet sensommeren 2009. Banen har fem par 3-hull, åtte par 4-hull og fem par 5-hull. Banens totale lengder er: 6248 fra hvit, 5833 fra gul og 5121 fra rød tee.

De fleste baner har noen få hull som kan karakteriseres som signaturhull. På Kongsvingers golfbane vil du ha mange hull å velge mellom når du skal velge et signaturhull. Hvilket du selv velger, vil vi gjerne ha tilbakemelding på.

Liermoen Kunstsnøanlegg

Nytt kunstsnøanlegg har åpnet på Liermoen. Her har en spor som er satt godt ut på hver side, og det er god plass til skøyting i midten på den brede traseen.

Kongshallen

I Kongsvinger har vi en ishall som heter Kongshallen. Denne brukes av Kongsvinger ishockey og Kongsvinger kunstløp som har sine treninger, kamper og konkurranser i hallen. Ishallen har åpne dager for deg som bare ønsker å gå på skøyter.

Kongsvingerhallen

Kongsvingerhallen er 108 meter lang og 80 meter bred, med et servicebygg på 2000 kvm. fordelt på to etasjer med en rekke fasiliteter: 8 store garderober med egen dusj/tørk, 6 klasserom, grupperom, kiosk/kafeteria, kontorer, møterom, toaletter og Kongsvingerhallen Treningssenter. Mer om utleie, kontaktinformasjon og beskrivelse for Kongsvingerhallen finner du på deres hjemmeside. I tillegg har de distriktets flotteste klatrevegg.

Holthallen

Holthallen har nytt dekke og en størrelse på en fullverdig håndballbane.

Tråstadhallene

Hallene er tilknyttet Kongsvinger ungdomsskole. Hallene er hjemmebane for alle seriekamper for håndballagene i distriktet. Ny lagt parkett med gode garderobemuligheter.

Holt Stadion

Holt Stadion er en utendørs skøytebane. Banen blir flittig brukt vinterstid med flombelysning, nytt klubbhus og preparerte baner. Her finner du informasjon om Kongsvinger skøyteklubb.

Når det ikke er is på stadion finner du asfaltert rulleskøytebane, "Street-basketballbane" og Sandvolleyballbane.

Skansesletta

Bak Kongsvinger ungdomsskole finner vi Skansesletta. Sletta blir brukt av breddefotballen og andre uteaktiviteter. Her er det merkede baner med fotballmål som skaper et mylder av fotballinteresserte hele uka.

Skansesletta friidrettsbane

På Skansesletta finner du friidrettsbana i Kongsvinger. Her har KIL friidrett sine treninger og ulike arrangementer.